14-05-2020
Het Nieuwe Normaal editie 4


Op dinsdag 19 mei presenteert poppodium NIEUWE NOR de vierde aflevering van haar wekelijkse online talkshow over Parkstad tijdens en na de corona-crisis. Tijdens ‘Het Nieuwe Normaal’, dat te volgen is via Facebook, schuiven er telkens twee gasten aan op het podium van het Heerlense poppodium. Presentator Paul Dolhain bespreekt met hen – op gepaste afstand – de sociale, maatschappelijke en culturele implicaties van de huidige crisis. Tijdens de vierde uitzending van ‘Het Nieuwe Normaal’ op dinsdag 19 mei nemen Remco Mattaar en Jesse Linssen, plaats op het podium van de NIEUWE NOR. Zij zijn betrokken bij diverse grote evenementen in Parkstad die al zijn afgelast of waarvan het doorgaan in 2020 op dit moment onzeker is. Hoe kijken zij aan tegen het ‘nieuwe’ normaal? Of is er geen ‘nieuw normaal’ mogelijk in de evenementenwereld?

Remco Mattaar is eigenaar van o.a. Remcom, Rush Energy Drink, VIE Event Group en uitzendbureau Schakel Horeca. De bevlogen ondernemer is zeer actief binnen Parkstad en organiseert o.a. Wintertijd Heerlen en The Notorious IBE, maar ook de Parkstad Gezondheidbeurs. Zijn ondernemingen worden op dit moment hard getroffen door de corona crisis. Wat is de stand van zaken rondom de diverse evenementen, zoals Wintertijd en The Notorious IBE?


Jesse Linssen is directeur van Stichting Grand Ballon, de organisatie achter Hago Limburgs Mooiste Zuid én Noord en de Obvion Run. Ook voor sportevenementen geldt dat zij tot 1 september a.s. verboden zijn. Toch heeft de organisatie hoop om op 26 september een editie van Limburgs Mooiste, - Noord danwel Zuid - te organiseren en is de Obvion Run nog niet definitief van de kalender van 2020 geschrapt. Is er licht aan het einde van de corona-tunnel? We krijgen een laatste update. Als muzikale gast laat Celine van Veldhoven een aantal nummers horen. Met haar band CelineShanice zorgt ze voor 'feel good' songs en catchy deuntjes; hard nodig in deze tijden. Het talent uit Hoensbroek deed in 2019 ook al mee aan het tiende seizoen van The Voice. 

‘Het Nieuwe Normaal’ is wekelijks op dinsdagavond vanaf 20:00 uur live te zien via de Facebook-pagina van poppodium NIEUWE NOR. Daarna blijft de uitzending beschikbaar op Facebook en wordt hij ook via het YouTube kanaal van de NIEUWE NOR aangeboden.


Meer nieuws

07-05-2021

Playground Heerlen daagt talentvolle Heerlense cultuurmakers uitLees meer


19-02-2021

Boek over halve eeuw NOR in de maakLees meer


19-05-2020

Liefde voor muziek petitieLees meer