26-03-2021
Nieuwe Nor kiest voor geïntegreerde software-oplossing van Stager


Poppodium Nieuwe Nor is een van vijf poppodia die deze maand een nieuwe, lange termijn samenwerking aangaan met Stager, softwareleverancier voor de planning, marketing en ticketing van events. Met het oog op de nieuwbouw en bijbehorende groei van organisatie kiest de Nieuwe Nor voor een geïntegreerd systeem om processen zo efficiënt mogelijk in te richten en, ook in onzekere tijden, bezoekers en medewerkers direct en snel te kunnen informeren.

Hoofd Programmering & Marketing Kees van den Berg licht de keuze voor Stager toe: “Op dit moment is de Nieuwe Nor aan het verbouwen. Begin 2022 openen we onze nieuwe grote zaal waarmee onze totaalcapaciteit verdrievoudigt tot meer dan 1000 bezoekers. Met het oog op de groei van de bijbehorende organisatie is het onze wens om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten. We werken al jaren in volle tevredenheid met de planningssoftware van Stager. In een aantal gesprekken met Stager hebben we gezien dat zij de afgelopen tijd grote stappen hebben gemaakt op het gebied van ticketing en marketing. Door de samenwerking uit te breiden kunnen we deze functies integreren in één systeem. Zo kunnen we bijvoorbeeld, in de huidige onzekere tijden, bezoekers en medewerkers vanuit Stager direct en snel informeren. Een ander voordeel is dat we door het koppelen van onze administratie aan Stager betere financiële prognoses kunnen maken en beter zicht hebben op ons activiteiten resultaat.”

---
Onderstaand persbericht van Stager is gepubliceerd via EB Entertainment op 26 maart 2021.

Stager breidt klantenportfolio uit met vijf nieuwe podia


De podia MEZZ (Breda), de Muziekgieterij (Maastricht), Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen), Cultuurpodium Groene Engel (Oss) en Cultuurpodium Boerderij (Zoetermeer) zijn een lange termijn samenwerking aangegaan met Stager, softwareleverancier voor de planning, marketing en ticketing van events.

Bij het Maastrichtse podium de Muziekgieterij groeide door de coronacrisis de behoefte om niet meer in losse systemen te werken. Richard Loomans. zakelijk directeur Muziekgieterij: “Door de vele annuleringen en verplaatsingen hebben we gemerkt dat een goede structuur van de planning en de communicatie met onze bezoekers van essentieel belang is. Hiervoor waren we op zoek naar een volledig geïntegreerd systeem voor de planning, ticketing en marketing. In Stager vonden we het platform dat dit alles combineert.”

Mike van Gaasbeek, CEO Stager: “Met Stager vervang je een veelheid aan Excels en tools die net niet lekker aan elkaar geknoopt worden via API-koppelingen. We zien steeds meer organisatoren kiezen voor onze geïntegreerde oplossing waarbij teams kunnen samenwerken in één systeem.”

Voor Poppodium de Nieuwe Nor is de aankomende schaalvergroting aanleiding om met Stager in zee te gaan. Kees van den Berg, Hoofd Programmering & Marketing van de Nieuwe Nor: “Op dit moment is de Nieuwe Nor aan het verbouwen. Begin 2022 openen we onze nieuwe grote zaal waarmee onze totaalcapaciteit verdrievoudigt tot meer dan 1000 bezoekers. Met het oog op de groei van de bijbehorende organisatie is het onze wens om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten. ”

Stager is ontwikkeld vanuit het Rotterdamse podium WORM en werkt inmiddels samen met honderden podia, clubs, festivals, theaters, party organisatoren in Nederland, België en Duitsland. Inmiddels werkt 60% van de poppodia aangesloten bij de VNPF (Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals) met Stager. Nino van den Bos (Sales manager Stager): “We werken met heel veel plezier samen met partijen in het clubcircuit en zien er naar uit om – als de boel weer losbarst – ervoor te zorgen dat ze hun overvolle agenda soepel kunnen uitvoeren (en natuurlijk zelf ook op werkbezoek te gaan).”

Meer nieuws

13-07-2021

Nieuw blaasmuziek-festival brengt Heerlense muziekscenes bij elkaarLees meer


14-06-2021

Negen genomineerden Limburgse Popprijs 2020 bekendLees meer


07-05-2021

Playground Heerlen daagt talentvolle Heerlense cultuurmakers uitLees meer