Rapper, vocalist of producer? Meld je aan voor het BOMB-schrijverskamp!

Rap­per, voca­list of pro­du­cer? Meld je aan voor het BOMB-schrijverskamp!

Ben jij een rapper/vocalist/producer?
Beweeg jij graag buiten je comfort-zone?
Ben jij klaar voor een groter publiek?
Heb jij altijd al willen spelen met een grote band?

Meld je dan nu aan voor het BOMB-schrijverskamp van 15 t/m 18 juli 2022. Het schrijverskamp zal plaatsvinden in Posterholt (Limburg) en is volledig kosteloos. Let op, het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij! (VOL=VOL). Inschrijven is vanaf nu mogelijk via: http://bit.ly/BOMB-2022

Introductie
“BOMB” staat voor ‘Blaas Op Mijn Bars’, een traject waarin jonge makers worden uitgedaagd mee te werken aan een cross-over tussen blaasmuziek en hiphop. Eerder dit jaar was er een wedstrijd waarbij muziek-producers het blaasmuziek-nummer ‘Memorabel’ onder handen namen. Producers kregen een samplekit van het nummer, geschreven door Axel Lindelauf in opdracht van de Heerlense Herriemenie Miserabel. Uit bijna twintig inzendingen uit het hele land werd beatmaker Towely tot winnaar uitgeroepen en zijn electronische versie was op 8 april te horen tijdens de binnen-editie van blaasmuziekfestival Brass Fest Forever.

Tijdens een volgende stap gaat een andere groep jonge makers opnieuw met het nummer aan de slag met als doel er een totaal nieuwe live-versie van te maken die ook echt wordt uitgevoerd door, en samen met, Herriemenie Miserabel. Geen wedstrijd, maar een schrijf- en coachingsweekend voor jong hiphop-talent waarbij de werelden van blaasmuziek en hiphop direct met elkaar samen komen. De deelnemers worden gecoacht en begeleid door experts uit het werkveld en leggen nieuwe connecties, doen nieuwe ervaringen en kennis op, en bewegen zich buiten hun comfortzone en platgetreden paden.


Rapper Astronaut tijdens Brass Fest Forever 2021

Belangrijke data:
Deelnemers hebben de mogelijkheid om aan te melden tot 1 juli 2022. De bekendmaking van de selectie zal plaatsvinden op 4 juli 2022. De uitvoering van het BOMB schrijverskamp, met de geselecteerde deelnemers, zal plaatsvinden van vrijdag 15 juli t/m maandagochtend 18 juli. Deelnemers dienen tijdens het gehele traject beschikbaar te zijn. Het is niet mogelijk om tussendoor weg te gaan.

Het traject gaat verder dan het schrijverskamp, en betreft een geheel traject. Na het weekend zal er gerepeteerd worden op een aantal momenten. Uiteindelijk staat er een optreden gepland tijdens het Brass Fest Forever Festival in het weekend op 17 september 2022. Hier ga je optreden onder begeleiding van Herriemenie Miserabel.

Deelname:
De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar en de deelnemers moeten in Limburg geboren of woonachtig zijn. Deelname is gratis en inclusief catering en slaapplek. Alleen deelnemers die hun eigen teksten schrijven en uitvoeren en/of eigen beats maken mogen deelnemen aan de BOMB. Covers en veelvuldig gebruik van samples zijn niet toegestaan gedurende het schrijverskamp.

Selectie:
In totaal worden er 8 makers geselecteerd die mogen deelnemen aan het BOMB traject. Deze selectie zal worden gedaan door twee jury’s bestaande uit een afvaardiging van We Shape en de Nieuwe Nor.

Heb je een vraag? Neem contact op via [email protected].

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies