Heerlijke afrobeats met Michelle David & The True-Tones

Heer­lij­ke afro­be­ats met Michel­le David & The True-Tones

In 2019 stond ze al eerder in de kleine zaal van ons podium. Drie jaar later stond ze samen met The True-Tones weer op ons podium, dit keer in de Gulpener Grote Zaal.

De vrijdagavond werd gevuld met de heerlijke afrobeat, funk, soul en calypso sounds van Michelle David & The True-Tones. Werkelijk een spectaculaire show waar zij en haar band een optreden van hoog niveau neerzette.

Fotograaf: Marc Bogman

Michelle David & The True-tones | 07 oktober 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies