Stilstaan? Onmogelijk bij Ghost-Note

Stil­staan? Onmo­ge­lijk bij Ghost-Note

De Amerikaanse funkband Ghost-Note heeft ons podium en het publiek helemaal omvergeblazen! De avond van 25 oktober was gevuld met één en al good vibes.

Op de onweerstaanbare swingende beats – aangevuld met rijke klanken als funk, jazz, afrobeat, hiphop, psychedelica en zelfs folk – was het onmogelijk om niet te dansen. De zaal was gevuld met een divers publiek; zowel jong en oud heeft genoten van de zevenkoppige funkmachine.

Niet alleen het publiek stond te swingen op de klanken van Ghost-Note. De support act genaamd VLAMP bracht een te gekke show samen met de dansers van HFC dancestudio. De dansers stuurden de muzikanten aan, en andersom ook. Dit resulteerde in een toffe improvisatie show.

We kijken met veel vreugde terug op deze energieke en vooral gezellige avond! Zoals Ghost-Note zelf al beloofde, tot de volgende keer!

Fotograaf: Marc Bogman, René Bradwolff, Veerle Bouts

Ghost-Note + VLAMP x HFC | 25 oktober 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies