Soulvolle sferen met Smoove & Turrell

Soul­vol­le sfe­ren met Smoo­ve & Turrell

Op zaterdag 29 oktober brachten de heren van Smoove & Turrell een mix van soul, funk en disco ons podium op.

Dj en producer Smoove en singer/songwriter John Turrell zijn afkomstig uit Gateshead in het noordoosten van Engeland. In 2009 brachten zij hun eerst album ‘Antique Soul’ uit. Inmiddels 13 jaar later hebben zij dit jaar het album ‘Stratos Bleu’ uitgebracht. De heren mixen soul en funk met rock, pop, disco en jazz.

Alhoewel het nieuwe album over het opgroeien in het noorden van Engeland gaat - en dus ook de dieptepunten laat zien - laten zij ook zeker de hoogtepunten van het leven zien. Stilstaan was onmogelijk bij deze show!

Fotograaf: Marc Bogman

Smoove & Turrell + Buzzard's Brew | 29 oktober 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies