Dit was: My Baby

Dit was: My Baby

Na een hele spannende – ietwat uitgelopen – wedstrijd van het elftal van Nederland, kwam daar eindelijk My Baby.

Het Amsterdamse trio heeft hun nieuwe album ‘Sake Sake Sake’ laten horen aan het publiek in ons podium.

Warm en vol energie was het publiek al door de wedstrijd, en dat was door de hele show ook nog te voelen. Hun stoere sound, strakke drums en psychedelische vibes zorgde voor een heerlijke live ervaring. Het was eentje waar je bij had moeten zijn!

Fotograaf: Marc Bogman

My Baby | 9 december 2022 | NIEUWE NOR
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies