Route


adres poppodium NIEUWE NOR: Pancratiusstraat 30, 6411KC, Heerlen, Nederland.


Grotere kaart weergeven

Auto
De auto parkeren kan in de Q Park parkeergarages De Klomp en Putgraaf. Vanaf hier is het ong. 3 minuten lopen naar poppodium NIEUWE NOR / de Pancratiusstraat. 

Openbaar vervoer
We houden bij het samenstellen van ons programma zoveel mogelijk rekening met reizigers die met het Openbaar Vervoer komen. Concerten (tag: 'concert') die wij organiseren starten in het weekend (vrijdag/zaterdag/zondag) om 20:30 uur eindigen, een incidenteel festival uitgezonderd, rond 23.30 uur. Op weekdagen (maadnag - donderdag)starten concerten om 20:00 uur en proberen we het programma te laten eindigen rond 23:00 uur.  We communiceren het tijdschema van een concert op de dag van het concert via onze website. Dance-avonden (tag: 'dance') duren in het weekend van 22:00 tot 04:00 uur en op weekdagen tot 02:00 uur.

Het bus- en treinstation liggen op 5 minuten lopen van poppodium NIEUWE NOR. Loop in zuidelijke richting het station uit via de Saroleastraat tot aan de Bongerd (met recht voor je het Schunck* Glaspaleis). Ga naar links over de Bongerd en aan het einde van de straat rechts de Pancratiusstraat in. Boven aan de straat aan de linkerkant ligt poppodium NIEUWE NOR.

Laatste trein op vrijdag en zaterdag vanaf Centraal Station Heerlen (*laatste update: 10 januari 2017)
- In de richting Landgraaf/Kerkrade (stoptrein) om 00.14 uur vanaf spoor 2;
- In de richting Sittard (stoptrein) om 00.16 uur vanaf spoor 5;
- In de richting Valkenburg/Maastricht (stoptrein) om 00.32 uur vanaf spoor 4.


Voor overige trein en bus-tijden kijk op www.9292ov.nl