vrijwilligerswerk


Jimi (21) deelt bandjes uit tijdens een dance-avond (foto: Dani Silvia)Word jij enthousiast van een mooi concert? Of sta je graag achter de bar bij een vette dance-avond? Ben je nieuw in Heerlen en wil je leuke mensen leren kennen? Of wil jij gewoon een steentje bijdragen achter de schermen van een culturele organisatie? 

Dan is vrijwilligerswerk bij poppodium NIEUWE NOR écht iets voor jou!

Poppodium NIEUWE NOR biedt uitdagend en afwisselend vrijwilligerswerk in een informele en gezellige maar toch professionele sfeer. Van een biertje tappen, artiesten ontvangen, scannen van tickets tot aan de deur sluiten na een succesvolle avond: er zijn vele gebieden waarop jij kunt meedoen. Dat is niet alleen leuk, maar meteen een kans om nieuwe mensen te leren kennen of jezelf in een bepaald vakgebied te ontwikkelen.


Melissa (19) achter de kassa (foto: Dani Silvia)Je maakt deel uit van een hecht team vrijwilligers die er stuk voor stuk enthousiast en trots op zijn dat ze bij een van de mooiste, leukste en meest ambitieuze kleine poppodia van Nederland werken. Want iedere week geven we kleur aan het culturele aanbod in hartje Heerlen met een breed en nieuw programma waarin ruimte is voor bijna alle muziekgenres, van dance, via hiphop naar rock, blues en singer-songwriter.

Als vrijwilliger krijg je veel extra’s: je mag gratis naar concerten en dance-avonden (mét een introducé). En omdat je voor je werk ook nog consumpties ontvangt, wordt uitgaan wel heel goedkoop! Elk jaar zijn er zeker twee vrijwilligers-uitjes, een jaarlijkse zomerse barbecue en regelmatig vrijwilligersoverleg. Ook zijn er andere evenementen waar onze vrijwilligers aan de slag gaan, bijvoorbeeld festivals waar je samen met je NIEUWE NOR collega's achter de bar, in het veld of op de camping staat. Gezelligheid staat hoog in het vaandel, want we blijven na iedere productie natuurlijk nog even gezamenlijk in het café hangen om na te kletsen. Wie eenmaal begint bij de NIEUWE NOR, ontdekt het snel: poppodium NIEUWE NOR laat je niet los!
Niels (17) Voordelen:
• leuke mede-vrijwilligers,
• gezellige werksfeer,
• leerzame werkomgeving,
• vrijwilligerswerk staat goed op je CV,
• goedkoop uitgaan: gratis consumpties voor je werk,
• gratis toegang (met +1!) tot NIEUWE NOR producties.

Eisen:
• minimumleeftijd 16 jaar,
• enthousiast,
• teamspeler,
• minimaal 2x per maand beschikbaar.


Interesse? Neem dan meteen contact op via [email protected],  bel 045-4009100 of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram!
---

Wat het betekent om lid te zijn van onze crew-familie legt Sam Metzen uit in onderstaand krantenartikel (7 december 2016, 1Heerlen):