Smoove & Turrell (UK)

Smoo­ve & Tur­rell (UK)

Britse hofleveranciers van stomende 'Northern Soul'

29 oktober 2022 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 01:00

De Britse hofleveranciers van stomende 'Northern Soul', producer Smoove en soulzanger John Turrell komen naar Heerlen. De rasartiesten putten uit de roemrijke soul, felle funk en disco uit de jaren 60 & 70 en combineren dat met moderne hiphop-, jazz- en r&b-geluiden die we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast.

Smoove & Turrell zijn sinds de lancering van debuutalbum ‘Antique Soul’ (2009) een waar begrip in Engeland. Een live-sensatie die al jaren clubs en festivals platspeelt, van Glastonbury tot Amsterdam Dance Event

Buzzard’s Brew (acoustic)
Buzzard's Brew is normaliter een zeskoppige discopop/funkband uit Nederland. Terug naar de jaren 80, maar met een modern tintje. Wie houdt er niet van een groovy baslijn, krachtige zang en veel energie? In de acoustische uitvoering minder bas maar net zo swingend. De vocalen van Gody Snyers over de keys van Jaap Nunnink zullen je evengoed bij de strot pakken en meenemen in de groove. Kortom een fijne opwarmer richting Smoove & Turrell.

Artist Info
Smoove & Turrell
Smoove & Turrell

De Britse producer Smoove en soulzanger John Turrell zijn sinds de lancering van hun debuutalbum 'Antique Soul' (2009) top leveranciers van stomende 'Northern soul' en een waar begrip in Engeland. De rasartiesten putten uit de roemrijke soul, felle funk en disco uit de jaren 60 & 70 en combineren dat met moderne hiphop-, jazz- en r&b-geluiden die we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast. Ze spelen hiermee clubs en festivals plat waaronder dit jaar Glastonbury, Kendal Calling en Amsterdam Dance Event.

Lees verder...
Buzzard’s Brew

Buzzard's Brew is normaliter een zeskoppige discopop/funkband uit Nederland. Terug naar de jaren 80, maar met een modern tintje. Wie houdt er niet van een groovy baslijn, krachtige zang en veel energie? In de acoustische uitvoering minder bas maar net zo swingend. De vocalen van Gody Snyers over de keys van Jaap Nunnink zullen je evengoed bij de strot pakken en meenemen in de groove. Kortom een fijne opwarmer richting Smoove & Turrell.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies