Impulse D&B 'Origins' ft. Waeys & Leniz

Impul­se D&B Ori­gins’ ft. Waeys & Leniz

Back to Basics

17 december 2022 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00

Met de geslaagde editie van 22 oktober met 1991 en Buunshin vers in ons geheugen, kijken we verder naar de laatste editie van het jaar 2022!

In de laatste maand van dit jaar gaan we nog een keertje los met Impulse! Deze editie gaat een bijzondere ervaring worden; we gaan namelijk 'back to basics', terug naar de kleine zaal waar het in 2015 allemaal begon.

Impulse en Heerlen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom willen we 2022 afsluiten met een spotlight op (lokaal) talent. Deze gretige 'up-and-comers' hebben iets te bewijzen. Dit gaan ze doen door jou een onvergetelijke avond te bezorgen!

Waeys is een naam die bij velen al een belletje doet rinkelen. De jonge Amsterdammer heeft zich vanaf 2019 al snel bewezen door releases uit te brengen op oa. Critical Music, Shogun Audio en Overview. De kers op de taart was dan ook in 2020 dat hij de titel won van 'Beste Nieuwkomer' tijdens de D&B Arena awards, gekozen door het publiek. Verwacht kneiterharde eigen producties, verrassende blends en wie weet wat nog meer? Rollers, ahoy!

De volgende naam op de line-up is het 20-jarige toptalent Leniz. Net als Waeys heeft hij zijn strepen in korte tijd verdiend; recent heeft hij zijn debuutalbum uitgebracht op Differential en ook al gespeeld op meerdere Liquicity edities, Rampage in Amsterdam, Nox en veel meer... Leniz heeft een fijne, eigen sound gecreëerd en verrassende sets die veelal bestaan uit liquid, jungle en rollers! We hopen dat hij in vaste vorm arriveert, want deze man ademt liquid!

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies