Hard in Heerlen: Evildead (USA)

Hard in Heer­len: Evil­dead (USA)

Old-skool Thrash-Metal

06 augustus 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Hard in Heerlen presenteert een avond ouderwetse thrashmetal met de Amerikaanse band Evildead. Deze oldschool herrieschoppers brengen een avond raggen met een moshpit-garantie naar de Nieuwe Nor.

Evildead werd in 1987 opgericht in Los Angeles. De band imponeerde meteen met een unieke mix van speed- en thrashriffs, geruggensteund door supersnel drumwerk en een donderende bas. De eerste full-length-plaat 'Annihilation of Civilization' uit 1988 is een klassieker. Opvolger ‘The Underworld’ liet een meer metalgericht geluid horen, maar ondanks positieve kritieken viel in 1992 het doek. Pas in 2009 gaven de originele leden Juan Garcia (gitaar, ook actief in Agent Steel en Body Count), Rob Alaniz (drums) en Mel Sanchez (bas) gehoor aan de vele verzoeken om opnieuw de podia in te nemen. Na een reeks concerten daalde er weer een onheilspellende stilte neer over de band uit California. Met nu ook origineel vocalist Phil Flores aan boord keerde de band enkele jaren later definitief terug en kwam er in 2020 met ‘United $tate$ Of Anarchy’ ook (eindelijk) nieuw werk uit.

support: Powerstroke (BE)
Een band die een heerlijke blend van thrash, groove en death metal met zich meebrengt. Deze heren van de duistere noten en harde riffs stonden al eerder op Graspop, Wacken en hebben al eerder als support van Body Count opgetreden!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies