Afterpartees + Canshaker Pi
05 January 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 12,50
CJP: € 10,00
student: € 10,00
Avondkassa: € 15

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
Helaas heeft Afterpartees haar concert vanavond moeten cancelen. De Belgische band Rhea vervangt. Lees meer...

We knallen 2019 keihard in met de catchy rock-‘n-roll van Afterpartees en de licht ontvlambare indie-rock van Canshaker Pi. Beide bands veroveren Nederland in recordtempo en staan op zaterdag 5 januari in poppodium NIEUWE NOR.


Uit het zonnige zuiden komt Afterpartees; vijf jongens die hun onstuimige energie omzetten in catchy rock-’n-roll. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we zeggen dat een live-show van Afterpartees altijd feest is. Dat kunnen bezoekers van o.a. Best Kept Secret, Into The Great Wide Open, Lowlands, Pinkpop én Bevrijdingsfestival Heerlen 2018 beamen. De licht manische frontman Niek Nellen zweept de boel aan terwijl de band de shows op de rails probeert te houden. Geef de jongens drie kwartier van je leven en je gaat naar huis met een liedje in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Garanties zijn er in het leven niet, maar garant staan voor een mooie avond kunnen deze jongens wel!


 
Het Amsterdamse kwartet Canshaker Pi staat garant voor licht-ontvlambare indierock met uitbundige pop-hooks, manische uitbarstingen van lawaai, en sluwe en speelse teksten. In recordtempo is Canshaker Pi één van de spannendste bands van Nederland geworden met succesvolle optreden op onder meer Lowlands, Best Kept Secret, SXSW, The Great Escape en ESNS, waarover 3VOOR12 schreef: “Canshaker Pi laat geen spaander heel van Noorderslag. De Marathonzaal ontploft en de Amsterdammers vuren hun liederen als kogels op het publiek af.”


 
Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief