Capital Hiphop presents: Ares
+ Joël Domingos
22 February 2019

NIEUWE NOR - zaal


ID-kaart verplicht! Toegang: alle leeftijden. Onder de 16 jaar? Begeleiding van een volwassene (18+) verplicht! De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 14,50
avondkassa: € 16,00
CJP/student: € 12,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets
Tijdschema: 20:00u. deuren open / DJ Gimbrére | 21:00u. Joël Domingos | 22:00u. Ares | verwacht einde Ares: 23:15u | einde avond: 00:00u.

Sinds zijn doorbraak bij het BNN programma The Next MC is Ares gegroeid tot vaste waarde binnen de Nederlandse rapgame. De jonge rapper uit Oosterhout bracht zijn debuutalbum uit op Top Notch en werkte mee aan het succesvolle New Wave project. In september bracht de 22-jarige MC zijn nieuwe album 'Alice' uit. Een goede reden voor hiphop-avond Capital om Ares op 22 februari 2019 in de NIEUWE NOR uit te nodigen.

Het nieuwe derde studioalbum van Ares, genaamd 'Alice' kwam uit in september 2018 uitgekomen. Voor Ares voelt het album als een creatieve bevrijding: "Als ik over tien jaar terugkijk op dit album, denk ik dat ik kan zeggen: rond Alice ben ik comfortabel met mezelf geworden. Ik voel me nu zoveel vrijer dan voorheen" zegt de rapper uit Oosterhout in een interview met 3voor12. Het album telt 12 tracks, waarvan hij 'Rollercoaster Tycoon' al eerder als single gepaard met clip uitbracht.Support: Joël Domingos
Zanger, rapper en producer Joël Domingos maakt moderne popmuziek met invloeden van r&b, soul en hiphop; muzikale, soulvolle en warme toetsenpartijen gaan perfect samen met zijn pure en oprechte teksten. Los van het feit dat hij zelf produceert, houdt hij zich ook bezig met het regisseren van video’s van zichzelf en anderen. Het tekent de leergierigheid van een rasartiest die aan de start staat van een glansrijke carrière.Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief