Daddy Cool Festival
Day 1: Jeangu Macrooy + Dvtch Norris + Gosto + Elle Hollis
15 June 2019

Aambos


Gratis toegang!
Open 18:30 | Aanvang 19:00 | Einde 23:30

Gratis toegang

A Funky Father's day festival

Twee bijzondere zomerse dagen… op een grasweide op een beboste helling met een koud drankje in de ene hand en een verse burger in de andere. Terwijl jij met al jouw vrienden geniet van de lekkerste live-optredens van nieuwe acts in verschillende genres. Daddy Cool bezorgt elke muziekliefhebber een ONVERGETELIJKE tijd.

Op zaterdag 15 & zondag 16 juni is het Aambos de perfecte achtergrond voor een gezellig familiefestival. Nog geen cadeau voor Vaderdag? De entree is gratis… ;-)

Jij regelt je vrienden (en papa!)? Wij regelen de rest!

LINE UP

Jeangu Macrooy


Jeangu Macrooy heeft een bijzondere gave: hij kan met enkel zijn stem en een gitaar een zaal muisstil krijgen én uitbundig aan het dansen. Als dat je al lukt met enkel een gitaar dan kan je nagaan wat teweeg wordt gebracht met een 8-koppige band inclusief blazerssectie. De soulful Jeangu speelde al Lowlands, North Sea Jazz Festival plat. Moeiteloos schakelt Macrooy tussen swingende up-tempobeats en rustgevende, maar minstens zo indrukwekkende soulballads.

____

DVTCH NORRIS


DVTCH NORRIS aka DVTCH is absoluut niet bang voor harde kwalitatieve trap beats, maar is ook het soort rapper die je laat zwijmelen bij een liefdesnummer die hij heeft geschreven voor zijn vriendin.  Zijn optredens op onder andere Pukkelpop, WOO HAH! en Gent Jazz bezorgden de Antwerpenaar een feilloze live-reputatie. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn vrolijke, super-energieke performance is een wakkermakertje.

____

GOSTO


GOSTO gooit zijn hart op het podium met zijn persoonlijke en indringende teksten die gezongen worden door een soulvolle en diepe stem.  Zijn eigenzinnige sound versmelt hij met sensuele zang tot een krachtig en inspirerend geheel. Op zijn nieuwe album word je meegenomen in een avontuurlijke zoektocht waarin plaats is voor melancholie maar ook een enorme lust for life. Soul, seks en avontuur: de perfecte soundtrack voor een zwoele zomernacht met weinig slaap.

____

Elle Hollis


Elle Hollis schrijft catchy popsongs met frisse, elektronische sounds. Getypeerd door een mix van urban, dance en invloeden uit de Scandinavische popscene. Aanstekelijke songs, waar je niet stil op kan blijven zitten, in de stijl van o.a. Astrid S, Years&Years en NAO. Een contract bij één van de grootste publishing companies, Warner/Chappell, bracht haar al van Stockholm tot New York en LA. Als allereerste Artist In Residence van Parkstad Popstad opent Elle Hollis op 15 juni de allereerste editie van Daddy Cool.

____

Silent Daddy Disco

De Silent 'Daddy' Disco in onze roze kerk is de enige plek waar jij tijdens het gloednieuwe festival 'Daddy Cool' hoe dan ook harder zult brullen dan de muziek, terwijl 2 DJ-teams een beestachtige muzikale strijd leveren:

18.30 - 20.00 - @ She Ran vs. Keptain Jack
20.00 - 21.00 - King Mobe vs. DJ Pat
21.00 - 22.30 -  Mt. Atlas (DJ-set) vs. KATVUSJ


Meld je aan voor de nieuwsbrief