Elvana
verplaatst naar 1 april 2021!
09 April 2020

NIEUWE NOR - zaal


Voorverkoop: € 15,00
Avondkassa: € 17,50
CJP/Student: € 12,50

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Verplaatst


Dit concert is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 1 april 2021. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Dit concert is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 1 april 2021. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

“The only band worth getting excited about this year”
Vice Magazine
“The World’s Number One tribute to Nirvana… Fronted By Elvis!” Kerrang Magazine
“The King Lives!” Official Nirvana Facebook Page

Elvana is de belichaming van een uit de hand gelopen grap. Wat begon als een stel vrienden uit Noordoost-Engeland die op een verkleedfeest van een vriend een cover van Nirvana speelde met Elvis als frontman, heeft 4 jaar later Engeland compleet veroverd. Zo speelde ze in 2019 uitverkochte shows in O2 Shepherds Bush Empire, Nottingham Rock City en Manchester Albert Hall, evenals hoofdpodium optredens op Download Festival en 3 triomfantelijke Glastonbury-shows.

Frontman Elvis, die openlijk beweert dat hij waarschijnlijk niet de beste Elvis-imitator in de kamer is, bespeelt het publiek met humor en swagger. Het is een bizar maar fantastisch gezicht om te zien. De ‘King of Grunge’ draait zijn heupen vrij bovenop een versterker onder luid gejuich van zijn aanbiddende menigte.


Samen met deze bekende grunge, punk rock Vegas-uitvoering, hebben we een ongelooflijk authentieke Nirvana-begeleidingsband van krijsende gitaar, pompende baslijn en krachtige drums. De band, allemaal gekleed in 50s style tuxedos en spats, ploegen vol vertrouwen door de Nirvana-catalogus in combinatie met de beste momenten van Elvis. Fan-favoriet ‘Breed’ glijdt elegant in ‘Viva Las Vegas’ en het iconische anthem ‘Smells Like Teen Spirit’ wordt geïntroduceerd met een publiekstrekkende weergave van ‘A Little Less Conversation.’ Het eindigt daar niet; de hele set is verbonden met twee cheerleaders / backing vocalists, die dat essentiële, magische poeder van Vegas Casino op het avondentertainment strooien.


Meld je aan voor de nieuwsbrief