Ernest Peters & band (album-release)
support: Van Zelf (Ruud Versteden - solo)
22 October 2021

Nieuwe Nor


voorverkoop: € 10,00
student (voorverkoop): € 7,50
: € 0,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets

Deze activiteit gaat door, zonder 1,5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt! Lees  hier ons beleid.

Samen met zijn band brengt Ernest Peters een fijne blend van blues met pop en rockinvloeden. Inmiddels heeft Peters al diverse studioalbums op zijn naam staan, waar onder ‘My Life, Part One’, het eerste deel van een autobiografisch avontuur dat in 2017 op het Holy Moly-festival in Heerlen werd gepresenteerd. 

Nu brengt Ernest met de opname van het tweede deel zijn muzikale autobiografie tot een conclusie. Samen met diverse gerenommeerde muzikanten vertelt hij in een tiental nummers over de tweede helft van zijn leven. Waar hij in het eerste deel zijn jongere jaren beschreef, is deel twee kort gezegd “Ernest de familieman”. De mooie mensen en gebeurtenissen die zijn leven gevormd hebben tot wat het is geworden. Zijn vrouw ontmoeten, een gezin stichten. 

Rauwe blues-klanken afgewisseld met scheurende gitaren, breekbare ballads en verrassende composities schijnen een groot licht op wat eigenlijk een hele kleine aangelegenheid is. Het bijzondere, tumultueuze leven van een man en de mensen om hem heen die dat leven opmerkelijk maakte.

Ernest Peters presenteert op deze avond zijn album “My Life, Part Two”. Aangevuld met andere nummers uit zijn repertoire. Als zanger en gitarist wordt hij ondersteund door zijn zoon Jop Peters op gitaar, Bart Kockelmans op toetsen, Dirk Janssen op drums en Michel Henquet op basgitaar.


Meld je aan voor de nieuwsbrief