EUT + 45ACIDBABIES
+ DJ 45Frank
14 December 2019

Nieuwe Nor - zaal


Alle leeftijden / Kaartverkoop is direct gestart.
voorverkoop: € 14,00
avondkassa: € 16,00
student/cjp: € 12,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
Tijdsplanning: 20u Deuren open | 20.30u 45ACIDBABIES | 22u EUT

Twee van de meest catchy nieuwe Nederlandse bands komen op zaterdag 14 december samen de NIEUWE NOR op stelten zetten! Het Amsterdamse vijftal EUT maakt melodieuze en dynamische post-pop. De jonge Utrechtse band 45ACIDBABIES zet daar rauwe energieke garage electropunk naast. Beide bands bestaan uit zijn echte podiumbeesten en hebben een live-reputatie om u tegen te zeggen. Niet te missen dus!

EUT
EUT maakt muziek die ze zelf het liefst postpop noemen. Het knalt, is krachtig en blijft nét iets te snel in je hoofd hangen. Ze speelden de Popronde he-le-maal plat, waren 3FM Talent in september 2017, waren volgens 3VOOR12 de beste act van Noorderslag 2018 en brachten met ‘Fool For The Vibes’ een van de beste Nederlandse debuut-albums van 2018 uit.EUT beschikt over een ontzettend catchy repertoire en de band straalt positiviteit en onuitputtelijke jeugdigheid uit. De energieke en charismatische frontvrouw Megan de Klerk en de rest van de bandleden zijn in staat om mooi geschreven songs met boeiende melodieën te creëren. Hun teksten gaan voornamelijk over opgroeien en jeugdigheid. Een beetje gek zijn de meeste van de teksten wel maar dat geeft hun muziek juist iets unieks. EUT is dynamisch en intrigerend zonder te gemaakt te klinken. Met een flinke dosis energie komt het Amsterdamse vijftal EUT hun 90’s geïnspireerde eigenwijze post-pop tunes presenteren.

45ACIDBABIES
De jonge Utrechtse band 45ACIDBABIES maakt rauwe energieke garage electropunk. Sophia, Daniel, Giorgio en Marnix tourden tijdens de Popronde van 2016 door heel Nederland en stonden o.a. in het voorprogramma van John Coffey, My Baby en SKIP&DIE. Hun live-reputatie is berucht. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen. Na een paar fijne singles zoals Just In Rot en Jetlag Jenny wachten we met smart op het aankomende debuut-album van 45ACIDBABIES!Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief