'Geslaagt!' ft. Leafs
+ Boscha Nova + Ricky Ray
12 June 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
voorverkoop: € 7,50
avondkassa: € 9,00
Student: € 7,00
vroege vogel: € 5,00

Open 20:30 | Aanvang 21:00 | Einde 02:00

Tickets
Dit evenement duurt van 21.00 tot 02.00. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Ben jij bijna Geslaagt? Dan krijg je woensdag 12 juni de uitslag van je examens (spannend!) en ben je ’s avonds bij ons aan het juiste adres om te vieren dat je middelbare schooldagen erop zitten! Heb je slecht nieuws gekregen en moet je toch op voor een herkansing? "Altijd blijven flexen" zou onze headliner zeggen!  Schud vanavond met rapper Leafs het verdriet van je schouders en ga vol nieuwe energie die hertentamens tegemoet. Ook van de partij: Boscha Nova (ex Grotius College) & Ricky Ray (ex Sintermeertencollege). P.s. neem jij je mentor mee? Leafs
De rapper die zijn mentor meenam naar Lowlands om haar te bedanken voor het behalen van zijn diploma. Wat een baas! Met 16 herfsten op zak was Leafs tevens de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. In 2017 verscheen debuut EP ‘FEALS’ met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgde een tweede EP: ‘Adventures’. Vraag Leafs naar zijn levensmotto en zijn antwoord is "altijd blijven flexen". Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap-en hiphoplandschap.Met zijn hooks, jeugdige gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland. Ondertussen verscheen in 2018 ‘Life of a teenage rockstar’, begeleid door een gelijknamige tour door het land, en nog maar net 5 dagen oud is ‘Based Universe’. De plaat van Jacin Trill en Leafs.Boscha Nova 

Boscha Nova komt van het Grotius College en rondt binnenkort zijn vervolgopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht af. Focus! Zijn 'kindje' Novacane stond vandaar even op een laag pitje, maar desondanks schitterde deze baas weer als vanouds tijdens de Vunzige Deuntjes Koningsnacht in de grote zaal van de 013. Na de zomer keert Boscha Nova in full effect terug, want 'Boscha Nova|Cane' staat al gepland tijdens de openingsavond van Cultura Nova. In de gaten houden dus! 

Ricky Ray
Ricky Ray komt van het Sintermeertencollege en studeert er lustig-op-los aan de TU Eindhoven. Ondertussen gaat het ook met Ricky Ray als een van de vaste DJ's van het LOS! collectief héél erg lekker. Van Pop on Top tot Pinkpop zet hij elke tent op de kop. Ook Parkcity Live & de Tent zijn nog bij aan het komen van die weergaloze feestjes. 

Dit evenement vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Geslaagt! Minimum leeftijd: 16 jaar. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief