HAEVN
City Lights Tour | locatie: Limburgzaal
22 March 2019

Limburgzaal Theater Heerlen


Dit concert is uitverkocht.
voorverkoop: € 23,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Uitverkocht


Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Van het maken van filmmuziek naar een volledig uitverkochte theater & club tour. Het is de onverwachte start van het Nederlandse muziekduo HAEVN. Op vrijdag 22 maart staat het duo met hun nieuwe clubtour in de LIMBURGzaal in Heerlen. Een concert i.s.m. poppodium NIEUWE NOR.

HAEVN brak door met hun eerste single ‘Finding Out More’ die uit groeide tot een grote hit. Zo stond de band in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en verraste op festivals als Concert at SEA en Appelpop. Met slechts drie nummers op zak genereerden ze al meer dan vijfentwintig miljoen streams wereldwijd en werden ze beloond met nominaties voor een Edison en 3FM Serious Talent Award. De HAEVN sound werd tevens internationaal opgepikt en wel door Netflix-serie Riverdale en de populaire Amerikaanse serie The Royals, waarin het nummer Fortitude te horen isMet de release van hun langverwachte debuutalbum Eyes Closed slingerde HAEVN in mei veertien nieuwe tracks de wereld in. Of beter gezegd: muzikale verhalen over verbroken relaties, dromen najagen, hoop en vertrouwen. Doorvlochten van hun bekende onderscheidende geluid - onderstreept door producers als Tim Bran (London Grammar & Birdy), Daniel Gibson (Within Temptation) en Gordon Groothedde (Matt Simons) schommelt het album tussen uptempo popnummers en intieme ballads met een strijkkwartet. Het is het gesluierde stemgeluid van Marijn dat van de plaat één geheel maakt.

‘Onze missie is om binnen de popmuziek weer echte verhalen te vertellen. We luisteren veel naar artiesten zoals Leonard Cohen, Damien Rice, Bruce Springsteen en Sting; mannen die echt iets te vertellen hebben. Het is een groot contrast met de muziek van vandaag wat vaak snel verteerbaar en snappy is. Wij zitten een versnelling lager en nemen de luisteraar graag mee op reis.’ - Jorrit Kleijnen

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen en wordt georganiseerd i.s.m. poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief