The Hillbilly Moonshiners Play Mumford & Sons
31 May 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 12,50
student/cjp: € 10,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 20:00u. deuren open / dj | 21:00u. Hillbilly Moonshiners Play Mumford & Sons (verwacht einde: 22:30u.)

Opwarmen voor Pinkpop! Een week voor Mumford & Sons in Landgraaf de main stage van Pinkpop afsluiten, brengen de Hillbilly Moonshiners hun befaamde Mumford & Sons set naar Heerlen. Dat wordt alvast meezingen met hit als ‘Little Lion Man’, ‘I Will Wait’ en nog veel meer op vrijdag 31 mei 2019 in de NIEUWE NOR!

Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komen met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Sziget, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock, hadden airplay op NPO Radio 2 en NPO 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum de Bosuil (Weert), Mezz (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Grenswerk (Venlo).

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief