'Impulse D&B' ft. The Upbeats (NZ)
Drum & Bass heavy weights from New Zealand!
04 September 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
vroege vogel (op=op): € 8,00
voorverkoop (fase 1): € 10,00
voorverkoop (fase 2): € 12,50
avondkassa: € 15,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets

Na de historische veldslagen tussen onze Drum & Bass crews 'Neuron' en 'Impulse', waarbij A.M.C en Culture Shock Heerlen op haar grondvesten hebben doen schudden, is de witte vlag gehesen en laten we jullie kennis maken met het nieuwe Impulse D&B! Grootser, harder, en veelzijdiger. Om het nieuwe Impulse jaar in stijl af te trappen vliegen Battletek, Bulack & Havey de Nieuw-Zeelandse D&B heavyweights The Upbeats in vanuit Wellington.  


The Upbeats (NZ) [Vision / Critical / Virus / RAM]
Sinds hun eerste release in 2004 is The Upbeats niet meer weg te denken uit de scene, en hebben ze met 4 albums en talloze EP's op de grootste D&B labels van de wereld, voorgoed hun stempel op de D&B-sound gezet. Ze vertoeven ook regelmatig in de studio met Noisia met tijdloze hits als Dead Limit, Dustup en Shibuya Pet Store als gevolg. Heel recent verscheen ook de collab Halcyon vanuit de studio's in Groningen, en met Erosion blikken we graag terug op onze eigen nacht met Culture Shock. Hij draagt het stokje over aan The Upbeats! Op hun eigen label Non Vogue was het helaas een tijdje stil, maar sinds afgelopen jaar zijn de mannen weer volop tunes onze kant op aan het gooien vanuit Wellington - Nieuw Zeeland. 

Met 100+ shows per jaar gaan The Upbeats met regelmaat de grootste festivals van de wereld af (zoals EDC, Glastonbury en Boomtown). Ruim 9 jaar na hun vorige uitverkochte show in ons mooie Heerlen komen Jeremy & Dylan weer terug om te laten zien waarom zij nog altijd aan de top van de scene staan!

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht ism Impulse D&B.  Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief