Infloyd
Best of Pink Floyd
13 November 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden.
Voorverkoop: € 27,50
Avondkassa: € 30,00
CJP/Student: € 25,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:30

Tickets


"All you touch and all you see, is all your life will ever be"

De muziek van Pink Floyd inspireert al decennia lang generaties van muziekliefhebbers én muzikanten.  Infloyd is dé toonaangevende Nederlandse Pink Floyd tribute-band die sinds 2013 floreert in Nederland. Ze weten de kenmerkende sound&feel van Pink Floyd huiveringwekkend dicht te benaderen. Volgens de vakjury van de bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands' behoort de tributeband tot de beste van de Benelux. Uitverkochte tournees langs de gevestigde poppodia afgelopen jaren werden tweemaals groots afgesloten in een volgepakte AFAS Live in Amsterdam.

In de nieuwste 2020 show "Which One’s Pink", wordt een waanzinnige selectie van Pink Floyd klassiekers gespeeld. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie tot een nieuwe momentopname. Voor elke muziekliefhebber een niet te missen concert.


Op 13 november 2020 genieten we van Infloyd in Poppodium NIEUWE NOR met hoogtepunten van de legendarische albums van Pink Floyd.


Meld je aan voor de nieuwsbrief