Jagd
[locatie: Café De Pancraat]
15 November 2018

Café De Pancraat


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 5
Avondkassa: € 7,5

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets


Dit concert vindt plaats op locatie Café De Pancraat (Pancratiusplein 53)

Snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen waar een onontkoombare dreiging vanuit gaat. En je kan maar beter van het ergste uitgaan, want Jagd is onverbiddelijk! Tijdens Popronde 2017 was de Amsterdamse band één van de meest geboekte bands en zo ook te zien tijdens Popronde Heerlen. Op donderdag 15 november komt de freaky indierock-band terug naar Heerlen voor een genadeloze live-show in Café De Pancraat.

Jagd is rauw en provocatief als punk, maar nooit simpel of slonzig. Met groot ontzag voor melodie en een uitzonderlijk respect voor ritme, ragt Jagd met finesse. Vol overgave stort de band zich op het publiek om niet meer los te laten, en laat haar uitgeput en overmeesterd achter. De band klinkt als Priests en Arctic Monkeys b-sides die hysterisch gespeeld worden.De Amsterdamse band pakte na Popronde 2017 door met een show op Noorderslag en werd genomineerd voor de Zilveren Notenkraker.

Jagd is bezig met een zoektocht naar de producer voor hun langverwachte debuutplaat en doet dit door singles op te nemen bij al hun favoriete producers uit Nederland. De collectie van deze singles wordt op 2 november uitgebracht als één EP. In het kader van deze EP tourt Jagd in het najaar van 2018 langs de vuigste en vunzigste locaties van Nederland. Verwacht een harde, intense show waarbij je aan het eind niet meer weet of je shirt stinkt naar zweet, bier of een combinatie van die twee. Dit concert vindt plaats in Café De Pancraat (Pancratiusplein 53) en is een samenwerking tussen De Pancraat en de NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief