Janse Bagge Bend
15 March 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden.
voorverkoop: € 20,00
avondkassa: € 22,50
student/cjp: € 17,50

Open 14:00 | Aanvang 15:00 | Einde 17:15

Afgelast


Tot 31 maart 2020 worden alle evenementen in poppodium NIEUWE NOR afgelast. We bekijken momenteel op welk moment deze alsnog kunnen plaatsvinden. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gesteld. Kaarten blijven geldig tot een nieuwe datum bekend is. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, wordt het aankoopbedrag gerestitueerd.

Lees hier meer over de landelijke maatregelen die gelden t/m 31 maart.

De Janse Bagge Bend maakt een clubtour ter ere van het veertigjarig bestaan van de band. In maart speelt het negental in drie Limburgse poppodia: Nieuwe Nor in Heerlen, Bosuil in Weert en Grenswerk in Venlo.


De Janse Bagge Bend bestaat 40 jaar! De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een toptien hit scoorde met 'Sollicitere' (1982), zou volgens de oude regels recht hebben op pensioen. De leden van “de mooder van de Limburgse dialectgroepen” conformeren zich echter aan het huidige pensioenstelsel en gaan gewoon door! Sterker nog: in 2020 gooit de band er een schepje bovenop om het jubileum te vieren.

Het programma van de clubtour wordt een reis met hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van Janse Bagge Bend, aangevuld met nieuw werk. Twee uur lang gaan we Fieeste wie de Bieeste!


Het robijnen jubileum van de Janse Bagge Bend vindt plaats op 15 maart in Poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief