Jennie Lena
16 September 2021

poppodium Volt, Sittard


voorverkoop: € 10,00
avondkassa: € 12,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Dit concert vindt plaats in poppodium Volt in Sittard.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium NIEUWE NOR. Als gevolg van de corona-maatregelen en de beperkingen die we ervaren door onze verbouwing kan het concert niet meer op onze locatie plaatsvinden, maar zal het concert plaatsvinden in Poppodium Volt in Sittard.

Jennie Lena 'stands out!'. Haar rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Jennie groeide op in een familie van muzikanten en werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues. De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij 'The Voice of Holland' in 2015. Haar 'blind audition' nummer "Who's Loving You" ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 44 miljoen keer bekeken.


Op haar album, getiteld To Be Honest , combineert ze soul, black gospelkoren en akoestische instrumenten met hiphop beats. Tien songs, tien verhalen: ‘Elk nummer vertegenwoordigt een persoonlijk thema waar ik in mijn leven mee word geconfronteerd’. De worsteling met volwassen worden, eigenwaarde, moederschap, liefde, veranderingen, leven, dood en haar constante strijd tussen pijn en hoop zijn de ingrediënten van haar songs.


Jennie Lena is meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem IS haar hart en ziel waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met haar luisteraars. Eén van die luisteraars zei hierover: “Haar stem scheurt littekens open en brengt mensen in contact met hun eigen gevoel.” En dat is niet onopgemerkt gebleven. 

Zo heeft Jennie Lena in het voorprogramma van Joss Stone gestaan, trad ze op in het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York, ging ze meerdere keren op clubtour door Europa, verzorgde ze optredens in Azië en de Verenigde Staten en was ze regelmatig te gast bij programma’s als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1). 


Anderen over Jennie Lena:
“Ze is één van mijn meest favoriete vocalisten ooit.” – Perez Hilton

“WAT?!! Ze is zo geweldig!! Dit had ik nodig! #hoop.” – Kelly Clarkson

“Ik krijg van haar stem een brok in m’n keel. Ze is vocaal zo ‘on point’, daar valt niet mee te fokken” – Anouk


Meld je aan voor de nieuwsbrief