Joy Division Undercover - Closer To Curtis
23 April 2021

NIEUWE NOR - zaal


Voorverkoop: € 14,00
Avondkassa: € 16,00
CJP/Student: € 12,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 02:00

Tickets


[verplaatst | originele datum: 21 mei 2020]

"Probably the best Joy Division tribute band ever. Their performances go even further beyond authenticity. When you close your eyes you hear Ian Curtis. When you close your eyes you hear Joy Division"

In 2021 zou zanger Curtis zijn 65e verjaardag vieren maar in 1980 besloot hij helaas om een einde te maken aan zijn korte doch bewogen leven. Om hem middels een groot eerbetoon te herinneren zal ‘Joy Division Undercover’ een Europese en Zuid-Amerikaanse club & festival tour doen in 2021. De Tribute band zal het hele album ‘Closer’ te gehore brengen samen met de band’s meest iconische songs. Ze staan bekend om z´n extreem intensieve en oprechte performance, een perfecte livesound en obscure lichtshow/visuals. 

In 2019 genoot de Tribute band van een succesvolle Nederlandse tour met het album ‘Unknown Pleasures’. Op 17 mei 2019 gaven ze een onvergetelijk concert in Poppodium Nieuwe Nor. De kaartjes waren binnen no-time uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!  


De muziek van Joy Division heeft een grote invloed gehad op bekende bands als Arcade Fire, The Editors, Interpol, The National, Sixteen Horsepower, Palace Brothers & many more. Ze openbaren de ultieme ‘sound of darkness’ en zijn de grondleggers van ‘Post Punk’.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR.


Meld je aan voor de nieuwsbrief