Nighthawker (album-release)
& friends: Geoff Wyld + Maggie Dae + CelineShanice
20 March 2020

Nieuwe Nor - zaal


Toegang: alle leeftijden. De kaartverkoop start op 7 december om 10:00 uur.
voorverkoop: € 7,50
avondkassa: € 7,50

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets


Dit concert vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nighthawker en de NIEUWE NOR.

Op vrijdag 20 maart presenteert de Zuid-Limburgse band Nighthawker haar debuut-album met een speciale avond met vrienden.

Nighthawker's muzikale ziel is gevormd door het geluid van de jaren '70: The Band, Crosby Stills Nash & Young, The Allman Brothers Band en Led Zeppelin. Niet dat de bandleden toen al geboren waren. Dat gebeurde pas een decennium later. Het hindert de Zuid-Limburgse band niet haar avontuurlijk retro-rock op een ouderwetse manier te benaderen:met karakter, vol passie en improvisatie.

Samen met bevriende muzikanten en bands presenteert Nighthawker haar debuut-album op vrijdag 20 maart in de NIEUWE NOR. Het album, dat o.a. uitkomt op vinyl, wordt gefinancieerd via een crowdfunding-actie. Behalve een lange eigen show met gast-muzikanten die volledig wordt vastgelegd zijn er ook akoestische optredens van CelineShanice en Maggie Dae en zal Geoff Wyld in de zaal de support van Nighthawker verzorgen. Sjon 'King Mobe' Mobers presenteert de avond. Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op zaterdag 7 december 2019.


Meld je aan voor de nieuwsbrief