[verplaatst] Nighthawker (album-release)
& friends: Geoff Wyld + Maggie Dae + CelineShanice
20 March 2020

Nieuwe Nor - zaal


voorverkoop: € 7,50
avondkassa: € 7,50

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Afgelast
Dit concert is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 26 juni. Tickets blijven geldig, kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gesteld.

Lees hier meer over de landelijke maatregelen die gelden t/m 6 april.

Op vrijdag 20 maart presenteert de Zuid-Limburgse band Nighthawker haar debuut-album met een speciale avond met vrienden.

Nighthawker's muzikale ziel is gevormd door het geluid van de jaren '70: The Band, Crosby Stills Nash & Young, The Allman Brothers Band en Led Zeppelin. Niet dat de bandleden toen al geboren waren. Dat gebeurde pas een decennium later. Het hindert de Zuid-Limburgse band niet haar avontuurlijk retro-rock op een ouderwetse manier te benaderen:met karakter, vol passie en improvisatie.

Samen met bevriende muzikanten en bands presenteert Nighthawker haar debuut-album op vrijdag 20 maart in de NIEUWE NOR. Het album, dat o.a. uitkomt op vinyl, is succesvol gefinancieerd via een crowdfunding-actie.  

Behalve een lange eigen show met gast-muzikanten die volledig wordt vastgelegd zijn er ook akoestische optredens van CelineShanice en Maggie Dae en zal Geoff Wyld in de zaal de support van Nighthawker verzorgen. Sjon 'King Mobe' Mobers presenteert de avond.Het is via de NIEUWE NOR online ticketshop ook mogelijk een pre-order van het vinyl-album 'From Wither To Bloom' (LP, 180 gram, gatefold) te doen. Let op: dit is exclusief het ticket voor het concert! Het album kan dat op de avond van het concert worden opgehaald bij de merchandise stand van Nighthawker. 

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR.


Meld je aan voor de nieuwsbrief