Yīn Yīn
Playa Urbana ...de Zomersessies...
19 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 10,00

Open 13:30 | Aanvang 14:30 | Einde 16:00

Tickets

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Yīn Yīn 
De Zuid-Limburgse band YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Thaise funk uit de jaren 60 en 70, en combineert dit met wereldmuziek, disco, funk en elektronica tot spaced-out improvisaties en dansvloerkrakers.'Thaichedelic' noemen ze het zelf. Hun debuut brachten ze uit op tape, twee 7” vinylsingles volgden bij de Paradiso Vinyl Club en een bij het vermaarde Zwitserse label Bongo Joe. Inmiddels staan festivals als Le Guess Who, Into The Great Wide Open & LowLands op hun erelijst. Vorig jaar stonden ze gepland op de eerste editie van Daddy Cool, maar moeten ze vanwege een blessure last minute afzeggen. Gelukkig nu tóch in Heerlen!;Playa Urbana is Corona-proof
- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief