Komodo
Playa Urbana ...de Zomersessies...
27 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 11,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Tickets

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Komodo
Psychedelische rock 'n roll met wereldse muziek als surfrock, 60s pop, woestijnblues, hiphop, rumba en Indiase raga. Komodo is eigenlijk per ongeluk ontstaan toen uit een bezoek van Tommy Ebben aan Gino Bombrini (percussionist Skip & Die) een tof nummer rolde. In nog een paar sessies realiseerden Bombrini en de ervaren songwriter Ebben acht nummers. Het duo had nog geen live-ervaring, noch een band of een release op zak, maar Sony stapte vast in. Inmiddels is die live-band er en slingert Komodo's exotische rock 'n roll je al dansend door ruimte en tijd.Playa Urbana is Corona-proof

- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief