Popronde Heerlen
met o.a. M. Lucky + Kuzko + Socks;SportSocks (Nieuwe Nor) - Diogo Carriço + Signe Dø (Savelbergklooster)
23 October 2021

o.a. Nieuwe Nor & Savelbergklooster


Popronde passepartout: € 5,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 23:30

Tickets


Deze activiteit gaat door, zonder 1,5 meter, mét de CoronaCheck app. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt! Lees  hier ons beleid.

Popronde is een landelijk reizend popfestival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op 23 oktober zie je dé nieuwe talentvolle Nederlandse acts in Heerlen. De opzet is iets anders dan andere jaren. Vanwege de geldende corona-maatregelen is het nodig vooraf een ticket te kopen via de website van Popronde Nederland waarmee je een aantal concerten kunt bezoeken.

Poppodium Nieuwe Nor host dit jaar twee podia tijdens de Heerlense Popronde. In onze kleine zaal en de kapel van het Savelbergklooster kun je de volgende acts zien:

20:00 uur: M. Lucky (Nieuwe Nor)
M. Lucky's ‘millennial anthems’ bezweren angsten zoals verveling terwijl het leven als een tragische komedie voorbij dendert. Met bandleden van Weval, EUT, Personal Trainer en Jungle By Night, of in een two-woman show brengt ze haar poëtische popsongs in een rokerige show met scherpe randen waarin echo’s van de jaren ‘70 doorklinken.20:45 uur: Signe Dø (Savelbergklooster)
Met de debuut-EP Ways of Escaping heeft de onweerstaanbare pop-electro artiest SIGNE DØ vol vertrouwen laten zien hoe haar etherische geluiden zich in verschillende kleuren ontvouwen. Van het gedurfde en ritmische Frail tot het warme en dromerige Asleep - het is duidelijk dat het grenzeloze universum van SIGNE DØ in haar eigen, verleidelijke baan ronddraait.21:30 uur: Kuzko (Nieuwe Nor)
Rotterdams Synth-pop duo KUZKO nodigt jou uit om het dagelijkse leven even te vergeten en mee op reis te gaan door hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over maatschappijkritische onderwerpen, high school drama’ en cliché liefdesavonturen (zoals bandaffaires en vurige crushes). Live bouwen ze een feestje en nemen ze Nederlands meest sexy muzikanten mee: toetsenist Margi Sinniah en drummer Richie Bleijenberg. Wees gewaarschuwd: na een Kuzko-show krijg je de catchy zang melodieën en 80’s synth hooks niet meer uit je hoofd. 22:15 uur: Diogo Carriço (Savelbergklooster)
Diogo Carriço is een avontuurlijk minimalistisch pianist wiens stromende harmonieën en golvende melodieën worden aangevuld met elektronisch experiment. Laat je, ergens tussen het echte en het virtuele leven, onderdompelen in dromerige soundscapes van deze begenadigd artiest. 23:00 uur: Socks;SportsSocks (Nieuwe Nor)
Het indie-ambient-punk vijftal Socks;SportSocks uit Rotterdam zingt met singles als ‘Afterparty’ en ‘People Get Around’ over het ironische bestaan van een twintiger anno 2021. Met hun debuut EP ‘People Singing About People’ verwacht Socks;SportsSocks de mens voor zich te winnen.


Meld je aan voor de nieuwsbrief