Romeo's Soulfood #30
05 September 2019

Nieuwe Nor - café


De online kaartverkoop is gestart. Het is niet mogelijk telefonisch of per e-mail te reserveren.
normaal: € 12,50
vegetarisch: € 12,50
kind: € 7,50

Open 18:00 | Aanvang 18:00 | Einde 20:00

Tickets

Poppodium NIEUWE NOR heeft een traditie als het gaat om lekker exotisch eten. Het eetcafé van het voormalige Culturele Café De NOR was tot 2006 een begrip in Heerlen. Met de komst van de nieuwe popzaal eindigde die traditie voor het publiek. Echter, de huiskok, Romeo Dorff, bleef zijn keuken trouw. Hij kookt wekelijks zijn soulfood voor bands en artiesten die na een lange reis in Heerlen aankomen. Inmiddels weet heel muzikaal Nederland, en ook daarbuiten, dat ze in de NIEUWE NOR kunnen rekenen op een heerlijke voedzame maaltijd met een Surinaams tintje. Hoe dat smaakt kun je één keer per maand zelf in het café van de NIEUWE NOR proeven.

Romeo's Soulfood kent een informele sfeer en is een sociale gebeurtenis binnen het idee 'mee-eten met wat de artiest eet'/'eten wat de pot schaft'. Er is daarom geen vaste tafelindeling: het is dus mogelijk dat je een (lange) tafel deelt met andere eters, maar dit kan ook zomaar een muzikant zijn die 's avonds op het podium staat. Het is gezien de populariteit van deze avond niet mogelijk te reserveren, maar dient er direct bij het bestellen van tickets te worden betaald.

Het menu voor deze editie:


Het driegangenmenu kost € 12,50 (excl. consumpties) en aanschuiven kan tussen 18:00 en 20:00 uur. Voor Romeo's Soulfood is het niet mogelijk te reserveren; het is wel mogelijk online al vooraf te betalen. De avonden zitten regelmatig vol, dus dit is aanbevolen. Njang Sweetie!


Meld je aan voor de nieuwsbrief