'Sad Songs Club' Pt. 2
02 May 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
'It's just a presale' phase (vvk): € 4,00
'The band'-package (5 personen): € 3,00
'Don't put me in a box'-office: € 5,00
'Band-shirt discount at the Disco': € 4,00

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:00

Wordt verplaatst
Deze dance-avond wordt vanwege de corona-crisis verplaatst! Tickets blijven geldig en kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gesteld.

Deze activiteit is vanwege de corona-crisis verplaatst naar 25 juli 2020!

Join de ‘Sad Songs Club’! Het nieuwe thuishonk voor iedereen die met zwarte eyeliner om de ogen terugdenkt aan de hoogtijdagen van de Emo en Poppunk. Sad Songs zijn net als je geblokte Vansjes van 10 jaar geleden. Misschien oud en wat gedateerd maar het zit nog steeds als gegoten! En als de glans er een beetje vanaf is zijn ze stiekem op hun mooist. We huilen vanavond tranen van geluk op de klanken van All Time Low, As It Is, 
Blink-182, Bring Me The Horizon, A Day To Remember, Enter Shikari. Escape The Fate, Linkin' Park, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Paramore, The Offspring, Panic! At The Disco, Paramore, Tokio Hotel, Twenty One Pilots  en heel veel andere poppunk, emo- en (nu-)metal(core) bands van vroeger en van nu. Opgroeien was niet altijd even makkelijk, maar gelukkig hadden we ook toen al onze club gelijkgezinden. Het gaf kleur aan je dagen net als het rose clipje in het gitzwarte haar.  Let's bring back the good times en veeg datzelfde haar nog een keer weg uit je gezicht (of doe alsof), maak een selfie en stuur je moeder een emotioneel appje “It’s not a phase Mom!!!!”Wat bieden we je?
Als lid van de 'Sad Songs Club' nemen onze DJ's je mee op reis dwars door het zwartgeblakerde emo-landschap. Van Poppunk en Emo naar Metalcore, nu-metal en alles met een gitzwart randje.  Maar ook de guilty pleasures en meezingers van 3OH!3 en Metro Station worden uit het stof gehaald. So come on; Shake shake, shake it!  Gedraaid door bekende & onbekende gezichten uit de scene. Tijdens editie 1 zag je niet alleen onze eigen huis-bende van 'Bring Me The Norizon' maar ook bandleden van 'A Minor Problem' & 'Mt. Atlas' schitteren achter de decks. De 'line-up' van editie 2 maken we binnenkort bekend. De microfoon ligt klaar voor wanneer we een meezingmoment hebben, dat terwijl op de achtergrond de meest legendarische songlyrics voorbij komen stromen uit de beamer. 

De tickets!
Kom je er niet uit welk ticket voor jou is? Simpel:

'It's just a presale' phase - €4,- (voorverkoop):
Voor wie er écht veel zin in heeft! Wordt meteen lid van de 'Sad Songs Club'.

'The band'-package (5 personen)  - € 3,- (p.p.):
Trommel je oude band bijeen en krijg groepskorting!

'Don't put me in a box'-office - € 5,- (avondkassa):
Avondkassa voor de avonturier. Duur jonguh! (Op=Op)

''Band-shirt discount at the Disco' - € 4,- (avondkassa):
Kijk mij shinen aan de kassa in dat superexclusieve band-shirt uit de Large. Krijg ik korting mee. Toch?
Deze alternatieve dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m Sad Songs Club. De kaartverkoop start op 2 februari om 12.00. Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief