SharQ Session Live #8: OneWerd
+ Brohlin
09 April 2019

NIEUWE NOR- café


Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:00

Gratis toegang

Luister je mee? Dinsdag 9 april is ons café vanaf 20:00 uur geopend voor een gratis toegankelijke hiphopsessie van SharQ Sessions Live! Hiphop en Heerlen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dus we zijn zeer vereerd dat Tyler 'OneWerd' Webb komt optreden.

Tijdens de SharQ Sessions staat iedere maand een opkomende artiest in de spotlight. Overdag worden podcasts en sessies opgenomen die je later online kunt beluisteren. 's Avonds is er een live sessie waar je gratis van kunt komen genieten.

OneWerd (USA)

De muzikale roots van OneWerd ontspringen in de San Francisco Bay. Hij groeit op tussen graffiti gevulde scholen en open mic freestyle masterminds tijdens de hoogtijdagen van de mid 90's undergroundscene.

Heerlen? Daar heeft hij nog nooit opgetreden. In thuisland Amerika heeft hij al alle hoeken gezien. Zo werkte hij samen met vele underground legends en heeft hij een nieuw album op komst. Laat je verrassen door oude stijlen, nieuwe muziek en bijzonder sterke freestyle kunsten.

Een baard geleden maakte OneWerd deze video:


support: Brohlin

Deze SharQ Sessions biedt ruimte voor provinciaal talent. Ook Brohlin Coumans laat zijn muzikale kunsten weerklinken in het café van poppodium NIEUWE NOR!

SharQ Sessions Live vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR en is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg, Davy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl. De toegang is gratis. 

Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen? Ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!
SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via [email protected]


Meld je aan voor de nieuwsbrief