'Daddy Cool Festival' Afterparty
3 kanalen Silent Disco!
15 June 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 04:00

Tickets
De Silent 'Daddy' Disco staat 2 dagen op het Daddy Cool Festival én 1 nacht hier in poppodium NIEUWE NOR. Reserveer voor € 5,- je afterparty-headphone en ontvang bij binnenkomst 2 penningen retour.

This is my church, this is where I heal my herd!"  Aldus een van de Aambosbewoners over onze activiteiten in het weekend van 15 en 16 juni. De roze  Silent 'Daddy' Disco-kerk staat 2 dagen voor je klaar op het terrein van funky fathers day festival 'Daddy Cool'. Op zaterdag 15 juni vieren we in poppodium NIEUWE NOR een afterparty tot diep in de Nacht! Vaders mogen uiteraard mee en je kent inmiddels het recept. Wie een headphone reserveert heeft 100% dans-garantie!

Afterparty Disco fever!
In de NIEUWE NOR gaan we op maar liefst 3 kanalen dansen. Op kanaal 1 hoor je bassmuziek door 'Undefined Network', op kanaal 2 gaan we vissen in 'de Hitjesvijver' naar de beste pop/rock/metal-hits en op kanaal 3 horen we 'Smeuïge House' tunes. 

Kanaal 1: Undefined Network ft. Ivanobeats, BulackMellowKeptain!
Kanaal 2: 'de Hitjesvijver' ft. Bram Peters, DJ Pat en '@ She Ran'!
Kanaal 3: 'Smeuïge House' ft. SoulCTRL, Stashin' en Tykov!


De Silent 'Daddy' Disco in het Aambos! 
De Silent 'Daddy' Disco in onze roze kerk is de enige plek waar jij tijdens het gloednieuwe festival 'Daddy Cool' hoe dan ook harder zult brullen dan de muziek, terwijl 2 DJ-teams een beestachtige muzikale strijd leveren. Een uiltje knappen in het zonnetje is er echt niet bij want de DJ's volgen elkaar in rap tempo op. Ook daddy is a DJ!

Toe aan wat rust? Kanaal 3 vullen we soms met meditatieve geluiden, óf staat toch Toto's Africa weer op repeat? Je weet het niet.... Kijk goed om je heen, want gaan de Silent Disco Box-headphones massaal over op een andere kleur dan mis je waarschijnlijk een hoogte- of muzikaal dieptepunt.  GROEN!!! BLAUW!!!! ROOD!!!! 
Reserveer NU alvast een van de 250 headphones (op=op)!

Reserveer NU je headphone nu voor maar € 5,- en ontvang bij het scannen van je ticket 2 penningen retour. Klopt als een bus, dat is een gratis avondje uit met 100% dans-garantie. Er zijn slechts 250 headphones beschikbaar.

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Silent Disco Box & Daddy Cool


Meld je aan voor de nieuwsbrief