Smoove & Turrell
14 October 2021

ECI Cultuurfabriek, Roermond


voorverkoop: € 15,00
avondkassa: € 17,50

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:30

Wordt verplaatst
Dit concert vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in poppodium NIEUWE NOR, maar is vanwege de corona-maatregelen en de verbouwing van de Nieuwe Nor verplaatst naar ECI Cultuurfabriek in Roermond. De nieuwe datum is 14 oktober 2021.

Het “Soul”-collectief Smoove & Turrell bestaat 10 jaar. Hoog tijd voor een ’Best of'-concert! 


De Britse producer Smoove en soulzanger John Turrell zijn sinds de lancering van hun debuutalbum ‘Antique Soul’ (2009) top leveranciers van stomende ‘Northern soul’ en een waar begrip in Engeland. De rasartiesten putten uit de roemrijke soul, felle funk en disco uit de jaren 60 & 70 en combineren dat met moderne hiphop-, jazz- en r&b-geluiden die we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast. Ze spelen hiermee clubs en festivals plat waaronder dit jaar Glastonbury, Kendal Calling en Amsterdam Dance Event.


Op 15 mei 2020 staan ze voor jou in Poppodium NIEUWE NOR. Het duo wordt bijgestaan door een viertal topmuzikanten die voor een heerlijke swingende avond zorgen.Dit concert wordt georganiseerd door en vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. De kaartverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief