Suzan & Freek
clubtour
18 December 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


Dit concert is uitverkocht.
normaal: € 32,50

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Uitverkocht
Dit sta-concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Vorig jaar scoorden Suzan & Freek absolute hits met de singles Weg Van Jou en De Overkant. In maart 2021 verscheen Goud, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken en het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40. Zaterdag 18 december spelen Suzan & Freek hun grootste successen live in de LIMBURGzaal in Heerlen.

Hoewel de carrière van Suzan & Freek ogenschijnlijk uit het niets lijkt te zijn ontstaan, timmert het duo al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is in eerste instantie een hobby. Ze maken eigen versies van bekende hits en posten deze onder de noemer ‘De Minuut’ op Facebook. Dat slaat aan. Voor ze het weten staan zij voor een uitverkochte clubtour tot diep in de Randstad en is hun ster rijzende, zonder dat ze nog maar één eigen song hebben geschreven.

Als Het Avond Is
De debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Ook opvolger Blauwe Dag wordt een enorme hit. In september 2019 verschijnt het debuutalbum Gedeeld Door Ons, dat in februari 2020 wordt bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Hierop volgen Weg Van Jou en De Overkant met Snelle - een ode aan de plek waar ze alle drie vandaan komen: de Achterhoek - en hun nieuwste hit Goud. Alle hits komen in dit theaterconcert voorbij!Dit sta-concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.


Meld je aan voor de nieuwsbrief