Zuco 103
+ Nana Kruger & Tez Thompson
29 November 2019

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden. De online kaartverkoop loopt tot 19:00 uur op de avond van het concert. Als er daarna nog tickets beschikbaar zijn, zijn deze aan de avondkassa vanaf 19:00 uur te koop.
Voorverkoop: € 12,50
Avondkassa: € 15,00
CJP/Student: € 10,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Tijdsplanning: 20u Deuren open | 20.30u Support Nana &Tez | 21.30u Zuco103
‘Brazilectro’ band Zuco 103 beklimt 29 november voor het eerst het podium van de Nieuwe Nor om hun twintigjarige bestaan te vieren mét hun bruisende nieuwe album Tripicalismo. Genoeg reden voor een vurig feestje! Support: Nana Kruger & Tez Thompson.

Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (keys) en Stefan Kruger (drums) begonnen als Rec.A in 1999 te experimenteren met Braziliaanse sounds gecombineerd met dance en dub. Schmid kwam met de term ‘Brazilectro’ als beschrijving voor hun muziek, wat vervolgens een internationaal begrip en een scene van geestverwante artiesten en deejays werd. Internationaal succes volgde snel. Wereldwijd speelde Zuco 103 in grote clubs en festivals, waaronder hoogtepunten zoals Fuji Rock Japan, Rock Werchter en de dertigste editie van North Sea Jazz. 

Limburg heeft al eerder mogen genieten van de funky Braziliaanse sounds op festivals als Booch!, Pinkpop en Mama’s Pride. Op 29 november is de Nieuwe Nor eindelijk aan de beurt. GET READY voor een spannende avond vol met tropische elektronische geluiden aangevuld met swingende jazz en de beroemde Braziliaanse drums.

support: Nana Kruger & Tez Thompson.
Nana Kruger en Tez Thompson ontmoetten elkaar twee jaar geleden op het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien spelen ze een mix van hun favoriete jazz, soul, r&b en hiphop liedjes. De muzikale klik en passie is opmerkelijk en hoorbaar tijdens hun spel. Naast hun individuele projecten - Tez: Les Cooles de Ville, Nana: Nationaal Jeugd Jazz Orkest - komen ze altijd weer samen. Ze komen thuis bij elkaar en dat is hoorbaar. Binnenkort zullen beide muzikanten ook te horen zijn op het jubileumalbum van Zuco 103.

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief