UMEK

UMEK

NNNacht presents Sloveense techno-legende

09 september 2022 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:30
Einde: 05:00

Wat is 2 meter lang, woont achter het ijzeren gordijn, heeft 1605 redenen om een vet label te runnen en f*cking flies? Maak kennis met UMEK, een techno legende uit Slovenië.

UMEK is persoonlijk verantwoordelijk voor het op gang brengen van de elektronische muziekscene in zijn thuisland door er de eerste illegale raves daar te organiseren. Daardoor is hij vervolgens een van de meest gewilde exportproducten uit Slovenië geworden en vertegenwoordigt hij Slovenië op de internationale markt!

En, hij vliegt! Ongeveer 100 keer per jaar, waarbij elk jaar bijna elk continent wordt bezocht. Zijn optreed-agenda varieert van donkere undergroundclubs in Berlijn tot enorme technopodia op 's werelds meest gerenommeerde festivals. Naast naam maken in de DJ-booth, is hij ook een onvermoeibare producer. Hij brengt zijn muziek meestal uit op zijn eigen label 1605, en de meeste van zijn nummers eindigen helemaal bovenaan de hitlijsten van Beatport. Na meer dan 25 jaar als professioneel muzikant besloot hij zijn ervaring en vaardigheden in te zetten in de ondernemerswereld. Samen met zijn managers richtte hij een muziek-tech startup Viberate (www.viberate.com) op, waar ze 's werelds grootste muziekplatform bouwen. Een alleskunner dus!

De kaartverkoop start op 9 augustus

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies