Boban Markovic Orkestar

Boban Marko­vic Orkestar

Brass Fest Forever!

16 september 2022 Theater Heerlen
Limburgzaal
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 23:00

Een blaasmuziekfestival voor iedereen! Dat is Brass Fest Forever op 16 en 17 september in het centrum van Heerlen. In het kader van het festival komt de Servische ‘koning van de Balkantrompet’ met zijn achtkoppige blazerssectie en twee percussionisten in Heerlen een waanzinnig feestje vieren. Op vrijdag 16 september presenteert Parkstad Limburg Theaters als start van het festival: Boban Marković Orkestar!

“Ik wist niet dat je zo trompet kon spelen!”, schijnt Miles Davis te hebben geroepen, toen hij in 1980 voor het eerst Boban Marković hoorde spelen. De Servische ‘koning van de Balkantrompet’ komt met zijn achtkoppige blazerssectie en twee percussionisten in Heerlen een waanzinnig feestje vieren.

Levende legende
In Servië is Marković een levende legende: vijfvoudig winnaar van de 'First Trumpet'-prijs op het gezaghebbende Guča Trumpet Festival én de enige trompettist in de Top 50 beste instrumentalisten aller tijden! Toeval of niet, Boban werd geboren op 6 mei 1964; de dag van Sint George, de belangrijkste feestdag binnen de zigeunergemeenschap. Een vrolijk feest met zang en dans. Die ingrediënten zitten de trompettist in de genen. Al ruim dertig jaar staat hij aan de absolute top van de zigeunerbrassmuziek. Voor een zinderend feestje ben je bij Boban Marković en zijn orkest dan ook aan het juiste adres. En nee, dit is geen gezellige hoempapa. Dit wordt een wervelwind van muziek in de categorie hoppaaaa!

Dit concert wordt georganiseerd door Theater Heerlen, vindt plaats in de Limburgzaal, en is onderdeel van Brass Fest Forever. Dit concert is te bezoeken met een passepartout van het festival.

Time table

Vrijdag 16 september

20:00

Miserabel (buiten)

20:30

Boban Markoviç Orkestar

Artist Info
Boban Markovic Orkestar
Boban Markovic Orkestar

In Servie is Markovic een levende legende: vijfvoudig winnaar van de 'First Trumpet'-prijs op het gezaghebbende Guca Trumpet Festival en de enige trompettist in de Top 50 beste instrumentalisten aller tijden! Toeval of niet, Boban werd geboren op 6 mei 1964; de dag van Sint George, de belangrijkste feestdag binnen de zigeunergemeenschap. Een vrolijk feest met zang en dans. Die ingredienten zitten de trompettist in de genen. Al ruim dertig jaar staat hij aan de absolute top van de zigeunerbrassmuziek. Voor een zinderend feestje ben je bij Boban Markovic en zijn orkest dan ook aan het juiste adres. En nee, dit is geen gezellige hoempapa. Dit wordt een wervelwind van muziek in de categorie hoppaaaa!

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies