'Gedonderdag' met Komophey & King Mobe

Gedon­der­dag’ met Komop­hey & King Mobe

Nieuwe Nor Café

02 februari 2023 Nieuwe Nor
Open: 16:00
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 01:00

‘Gedonderdag’ met Komophey & King Mobe

Vanaf februari is het één donderdag in de maand ‘Gedonderdag’ in het Nieuwe Nor Café. Elke editie draait de ene keer DJ Komophey met een gast DJ of King Mobe met een gast DJ. Het betreft in de regel donderdagen dat er geen live show is, uitzonderingen daargelaten. Entree is gratis.

Op donderdag 2 februari draaien Komophey en King Mobe samen de plaatjes aan elkaar. De beste alternatieve indie, pop en rock krakers knallen uit de speakers en wel op zodanige wijze dat je daar uiteraard op mag heen en weer bewegen en tegelijkertijd met een lekker speciaal biertje of mix drankje ook nog een goed gesprek kan voeren of desgewenst een kaartje kan leggen.

Het Nieuwe Nor Café is regulier geopend op donderdag t/m zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur.

Veelgestelde vragen

Wanneer is het Nieuwe Nor Café geopend?

Het café is regulier geopend op donderdag t/m zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur. Voor een bezoek aan ons café heb je, uitzonderingen daargelaten, geen ticket nodig.

Nieuwe Nor Café

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies