Donnerwetter
+ Two & A Half Pennies [locatie: Oefenbunker]
05 October 2018

Oefenbunker


Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf. De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 10,00
CJP: € 8,00
student: € 8,00
Avondkassa: € 12,5

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


Donnerwetter maakt psychedelische roots met het venijn van punk. Het Arnhems-Nijmeegs viertal komt op vrijdag 5 oktober naar de Oefenbunker in Landgraaf met songs die laveren tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Get ready for the kick of Donnerwetter Dopamine!

De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine, zoals blijkt uit de lovende recensies:

PlatoMania: "De caleidoscopische rock van de band hypnotiseert, verleidt en verwart."
3VOOR12: "Zanger Rocco zingt recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je, dat zie je. Melancholiek met ballen."


 
support: Two & A Half Pennies
Vanuit de blueswereld rees een band die zocht naar meer; meer variatie en uitdaging. Zo ontstond het concept van Two & A Half Pennies. Hoewel de bluesroots nog steeds hoorbaar zijn, omvat het repertoire van de vier heren uit Sittard-Geleen veel meer: van reggae tot rap, van rock tot funk, alles is mogelijk en niets is te gek.


 
Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. De Oefenbunker. Voor dit concert gelden de huisregels van de Oefenbunker.

Meld je aan voor de nieuwsbrief