The Satan (RUS) - Album Release Tour
+ Murder Tribe + Roughcast + X-Breed
17 November 2018

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar
avondkassa: € 10,00
voorverkoop: € 8,00

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
De vroege vogel tickets á € 6,66 zijn uitverkocht!

The Satan (RUS) ['Hell On Earth' Album Tour | PRSPCT]
“I was born in the dark!” Met The Satan hebben we een monsterlijke vette hardcore dance-act in huis gehaald die invloeden van drum&bass, breakcore en metal verwerkt in zijn tracks & gemaskerde dj-sets. De producer uit Rusland startte met zijn muzikale experimenten in tweeduizend-en-zes(-zes-zes) en is sindsdien non-stop duistere zieltjes aan het winnen. Op 9 november verschijnt het langverwachte eerste full-length album genaamd ‘Hell on Earth’ op PRSPCT Recordings. Een week later halen we The Satan uit Sint-Petersburg! Andere gruwelijke releases van The Satan kwamen reeds uit op labels als Peace Off, Yellow Stripe en natuurlijk wederom PRSPCT.

The Satan voelt zich ook als artiest thuis hier op aarde op de vele duistere Footworxx & PRSPCT-events omringd door gelijkgezinde hardcore fanaten, maar ook stampende openlucht festivals als Defqon.1, Q-Base & Ground Zero gaan niet alleen hard... Dominator veranderde zelfs in een helse moshpit. “It truly looks like god is losing the battle on earth. All Hail The SAtAN!”Murder Tribe [Trashcore]
Murder Tribe is een nieuwe mysterieuze Hardcore act uit het Zuiden van het land en stormt als een wervelwind door de scene. Grimmiger dan dit gaan we het vanavond niet krijgen. Ook het geluidssysteem van Dominator kreeg al Murder Tribe tracks te verwerken. Verwacht rough Hardcore tot aan 200 BPM, en méér. Join The Tribe!

Roughcast [Parabellum]
Als er crossbreed & breakcore te horen is binnen onze muren dan moet Roughcast er uiteraard bij zijn. De Parabellum-baas had The Satan jaren geleden al op zijn wishlist staan en ging hard toen we het goede nieuws vertelden. 2,5 jaar na de laatste editie van Parabellum gaan we er dus nog één keer keihard tegenaan met Roughcast. Hij haalde niet alleen The Hard Way, N-Vitral & Triax, Lowroller, Lucy Furr, Sinister Souls, DJ Hidden, Sei2ure & Existh naar Heerlen, ook de eveneens Russische tweeling Gancher & Ruin brak onze zaal al eens af. Kom alvast in de juiste sferen met dit 4 jaar oud juweeltje. X-Breed
Met X-Breed keert nóg een geweldige act terug in poppodium NIEUWE NOR, die  onder de vlag van Parabellum furore maakte. Het leek even  stil rondom dit duo maar met een nieuwe website, dito artwork, een show op Essential Festival en de aankondiging van een project in samenwerking met d&b duo Abstrakt Syntax zijn we verheugd dat er weer een set vol Drum & Bass, Hardcore, Crossbreed, Industrial, UK Hardcore & Frenchcore aan zit te komen van X-Breed! 


Meld je aan voor de nieuwsbrief