Capital Stage

Capi­tal Stage

Mula B, Leafs, Bully, Nnelg en méér..

Gra­tis toe­gang / alle leeftijden

13 augustus 2022 Bongerd
Open: 18:30
Aanvang: 19:00
Einde: 01:00

The Notorious IBE 2022, het grootste breakdance event van Nederland, staat weer voor de deur! En de ‘Capital Stage’ is op de zaterdag het kloppend hart van het festival. Op 13 augustus 2022 keert het gratis toegankelijke hiphop-podium terug op de Bongerd in Heerlen. Na twee jaar noodgedwongen afwezigheid slaan poppodium Nieuwe Nor en The Notorious IBE de handen voor de vierde keer ineen om een brug te slaan tussen internationale IBE fans, lokale bezoekers en muzikale enthousiastelingen.

Capital staat voor hiphop in Heerlen. Onder deze naam presenteert de Nieuwe Nor de hiphop namen van nu, van toen én van de toekomst. De naam zegt het al, maar met Capital bewijst het poppodium waarom Heerlen de hiphop-hoofdstad van Limburg is. De Capital Stage is hier het uithangbord van en presenteert een veelzijdige line-up: aangevoerd door nationale hiphop-namen en ondersteund door lokaal talent uit Parkstad.

De Haagse rapper Mula B is de headliner op een van talent overlopende vierde editie. Deze hitmachine is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-scene en wordt gezien als een van de grondleggers van Nederlandse trap-scene. Voeg daarbij de grote talenten Leafs en Bully uit Almere toe, de Amsterdamse eigenzinnige rapper Nnelg én opkomend underground talent uit Utrecht, Nelcon, en je hebt een programma waar je u tegen zegt. Vanuit Parkstad worden deze nationale namen ondersteund door de lokale talenten Vee, Saint Pierre en Yaïro, die het afgelopen jaar keihard aan de weg timmerden vanuit hun thuisstad Heerlen.

DJ Boscha Nova zorgt ervoor dat alles vlekkeloos in elkaar overloopt, terwijl de Capital Stage met een internationaal feest wordt afgesloten door de Franse DJ T- Sia, die zelf ook furore maakte in de breakdance-wereld met een enorm diverse skillset en haar aanwezigheid op de internationale stage.

De Capital Stage is gratis toegankelijk en te bezoeken op 13 augustus van 19:00 tot 01:00. Na afloop is er een afterparty in de Nieuwe Nor.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies