The Kik
06 March 2020

Nieuwe Nor - zaal


Toegang: alle leeftijden. De kaartverkoop start op zaterdag 16 november om 10:00 uur.
voorverkoop: € 20,00
avondkassa: € 22,50
student/cjp: € 15,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR.

The Kik maakt haar comeback in het Nederlandse clubcircuit en komt, met spiksplinternieuw eigen werk, op vrijdag 6 maart 2020 naar de NIEUWE NOR. Begin december, direct na hun twee grote uitverkochte Boudewijn De Groot-concerten in Ahoy verschijnt de eerste single van het nieuwe album van de band rond Dave von Raven. Ze beloven een kersvers geluid,want er zijn synthesizers…

The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De voormalige huisband van DWDD, is eigenlijk nooit weggeweest uit het clubcircuit. Maar ja, er kwam af en toe iets tussen zou je kunnen stellen: een album met Armand, een cover-album (Hertaalt!), een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick) en drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!). Na deze succesvolle projecten, met als hoogtepunten twee uitverkochte Boudewijn De Groot-concerten in Ahoy is het nu tijd voor een nieuw, vierde, eigen studio-album. Een tipje van de sluier: Er zijn synthesizers.

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op zaterdag 16 november om 10:00 uur.


Meld je aan voor de nieuwsbrief