'10 jaar LOS' (16+)
01 February 2019

NIEUWE NOR - zaal


ID-kaart verplicht! Toegang: 16+
Open 20:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets

10 JAAR LOS! - Dat móet gevierd worden!  De organisatie achter LOS!, hét confetti spektakel van het noordelijk halfrond heet heel toepasselijk… LOS en gaat al 10 jaar… LOS! Dat vraagt om een héél groot confetti-festijn vol hitjes. Op vrijdag 1 februari 2019. Met iedereen! Van het huidige team tot oud-leden en van festivalvrienden tot onze confetti-leverancier. En jou als meest trouwe feestgangers!


Organisator Connie Fetti: “We weten het, we zien er nog net zo jong uit als toen we begonnen, maar toch bestaat LOS al een decennium. Wat begon als een jongerenprogramma op een lokale omroep en Hyves is uitgegroeid tot een een complete media- en evenementenorganisatie & online platform met duizenden volgers. En dat nog altijd met een team van gepassioneerde jongeren uit Limburg. “

Er zijn voor deze speciale editie van LOS! maar een beperkt aantal tickets in de verkoop. Vanaf 22:00 openen de deuren en wordt de NIEUWE NOR opnieuw omgebouwd tot een confetti-festijn vol hitjes. Volg de meest actuele informatie over deze speciale feestavond via het facebook-event.

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. LOS. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief