The Bollock Brothers (UK) + O Veux (BE)

The Bol­lock Bro­thers (UK) + O Veux (BE)

RePost! presents legendarische newwave-punk-cultband

12 mei 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

**Jock McDonald is al een dikke dertig jaar de bezieler en frontman van de licht legendarische newwave-punk-cultband The Bollock Brothers. Liefhebbers kennen nummers als 'The last supper', 'The bunker' en 'Harley Davidson (son) of a bitch'. Destijds vielen ze vooral op door het album van de Sex Pistols volledig te coveren in een electro-versie. Zodus, dertig jaar later gaat de immer sympathieke nog steeds de hort op met zijn Brothers, zij het in wisselende bezettingen. **

The Bollock Brothers
De legendarische Britse band The Bollock Brothers brengt hun unieke mix van punk, new wave en gothic naar Heerlen. Deze iconische band, bekend om hun spottende en ironische teksten, heeft een reeks cultnummers geproduceerd die zeker niet gemist mogen worden. Verwacht parodieën van bestaande nummers, een obsessie voor horror pulp en religieuze thema's, en natuurlijk de onnavolgbare energie van frontman Jock McDonald.

O Veux
Sinds 1980 hebben deze Hasseltse studenten een opmerkelijk parcours afgelegd en een unieke sound ontwikkeld die geïnspireerd is door de duistere no wave van tijdsgenoten uit New York en andere trendy grootsteden. Naast hun muziek is ook het performance-aspect belangrijk tijdens hun sporadische optredens. Met meerdere cassettes, vinylplaten en CD's in hun discografie hebben ze zichzelf gevestigd als een band die niet vreemd is aan muziekkenners. In 2021 brachten ze het album "More Games" uit, met nieuwe nummers en remixes van hun vorige single "The Game". Het album kreeg lovende kritieken en resulteerde in optredens op verschillende festivals, waaronder PXL Parklife, Sinner's Day, Live in Hasselt en Inferno.

RePost!
The eighties. Volgens sommigen misschien wel de beste muziekperiode ooit. Het decennium waarin iconen gemaakt werden. De jaren waar men op de fiets sprong en vijftien kilometer reed naar een platenwinkel om een nieuwe plaat te gaan halen. Legendarische schijven die nog heel pertinent aanwezig zijn veler collecties en nog wekelijks op de draaitafel liggen. Onder de naam RePost! presenteert de Nieuwe Nor acts die komen uit - of geïnspireerd zijn - door de underground van deze eighties. We hebben namelijk een naam hoog te houden als het gaat om het programmeren van acts als Wave, Postpunk, EBM. Denk aan Anne Clark, Tuxedomoon, Peter Murphy en Front Line Assembly, maar ook aan de vele succesvolle dansavonden als Inpoet en That 80s Feeling.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies