VanWyck
Playa Urbana ...de Zomersessies...
18 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 11,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Tickets

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

VanWyck [i.s.m. Ap-Art Events]
Met haar warme stem, sterke teksten en donkere folk was de eerste EP van VanWyck al een kleine sensatie op internationale muziekblogs. Critici vergeleken haar werk met dat van Leonard Cohen, Nathalie Merchant en Laura Marling. Het tweede album, Molten Rock, verscheen in November 2019 bij Concerto Records. Ook nu laveert VanWyck tussen donkere folk, wijdse Americana en alternative rock. Samen met haar inmiddels vaste bandleden: gitarist en zangeres Marjolein van der Klauw, drummer Rowin Tettero en gitarist Sander Donkers zou ze eigenlijk op 1 oktober in de Nieuwe Nor optreden, maar dat concert kan vanwege de corona-maatregelen niet plaatsvinden. Gelukkig is er Playa Urbana en kunnen we Van Wyck toch in Heerlen presenteren! Playa Urbana is Corona-proof
- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief