Joe Buck
Playa Urbana ...de Zomersessies...
26 September 2020

C-Mill, Heerlen


Afgelast
normaal: € 11,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Afgelast
Vanmiddag bereikte ons helaas slecht nieuws: Joe Buck heeft een stevige griep te pakken en ondanks dat het geen Corona blijkt te zijn, heeft hij zowel zijn release-show vanavond in Paradiso als het optreden op Playa Urbana a.s. zaterdag moeten afgelasten. Hij is fysiek niet in staat om de shows te spelen. Daarnaast willen Joe Buck en zijn team in deze tijd geen enkel risico nemen waarmee zij de gezondheid van anderen in het geding brengen. Hier staan wij als NIEUWE NOR volledig achter en we wensen Joe Buck dan ook veel beterschap toe!⁣ 

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Joe Buck (duo-setting)
Joe Buck is een 23-jarige zanger, songwriter, artiest en aspirant-producer. Tijdens zijn zangstudie aan de Rockacademie in Nederland begon hij zijn eigen liedjes te schrijven. Pakkende pop- / countrynummers met eerlijke, rechttoe rechtaan teksten over de echte dingen in het leven, geïnspireerd door singer-songwriters als John Mayer, Taylor Swift, Hunter Hayes en Dan + Shay. Hij bleef niet lang onopgemerkt. Platina verkopende artiest Ilse DeLange was onder de indruk en bood hem een deal aan bij haar label. Het zorgde ervoor dat het vrolijke nummer ‘The Way You Take Your Time’ in heel Nederland bekend werd vanwege als liedje van de Plus reclame. Joe Buck wil mensen inspireren en raken met zijn muziek en zijn muziek spelen op prachtige plekken over de hele wereld. We zetten de deur open voor Joe Buck om ons zijn nieuwe te laten horen dat uitkomt op 24 september. Precies op tijd voor Playa Urbana dus!


Playa Urbana is Corona-proof

- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief