'Dancing With Wolves In The Snow' ft. Rick Nolov Band & guests
+ Delhey
28 December 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10,00
CJP/student: € 6,00
avondkassa: € 12,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets

Het is inmiddels een traditie eind december; de jaarlijkse homecoming show van de Heerlense Rick Nolov Band op 28 december in de NIEUWE NOR. Tijdens deze elfde editie mag het publiek als vanouds weer een aantal bijzondere gasten én een dampende set rock, ska en reggae verwachten.

De Rick Nolov Band – de enige Heerlense band die zowel op Pinkpop als op Pinkpop Classic heeft gestaan – speelt naast eigen werk zoals White Shoes ook een aantal covers, die een origineel jasje krijgen en dus niet klakkeloos worden nagespeeld. Ook dit jaar versterken saxofoniste Mylene Schrijen, trompettist Marc Huynen en pianist Coen van Dam weer de originele line-up, die uit Rick Nolov, Stijn Huijts en Hans Keuls bestaat. Nieuw dit jaar is in ieder geval een verrassende, eigen versie van Chelsea Hotel, een van Leonard Cohen's bekendste songs. De rest houden de jongens nog even geheim.


support: Delhey

Kom de geboorte van een nieuwe act aanschouwen! Delhey is de spliksplinternieuwe band uit de koker van zanger/gitarist Jop Delheij (o.a. Burning Down The House), nadat hij een jaar lang demo's maakte op zijn studentenkamer. Er ontstond een mix van melancholische songs – geïnspireerd door artiesten als Mac DeMarco en Neil Young – en wat meer up-tempo songs – in de stijl van Frankie Cosmos en Red Hot Chili Peppers – die thema's als liefde, realiteitszin en vriendschap aansnijden. De formatie wordt verder gevormd door Djamilo Both op drums, Sammy Huijts op gitaar, Thom van Neck op bas en Stijn Berkers op toetsen. 


Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief